Verisure

Over Verisure

Verisure maakt deel uit van de Securitas Direct Verisure groep, de toonaangevende leverancier van aangesloten alarmen voor thuis en bedrijven in Europa.

Dankzij onze alarmsystemen die 24 uur per dag verbonden zijn met de meldkamer, beschermen we meer dan 2,5 miljoen huizen en bedrijven over de hele wereld en bieden we beveiligingsproducten en -diensten van de hoogste kwaliteit.Om de kwaliteit van onze alarmen te garanderen, controleren we onze waardeketen volledig, van het ontwerp en de ontwikkeling van elk component tot de bewaking van de alarmen, de klantenservice en de installatie en het onderhoud van elk systeem. Hiervoor hebben we een professioneel team van al meer dan 10.000 werknemers in de wereld.

Verisure wordt bij u in de buurt vertegenwoordigd door onze lokale alarminstallateurs, ookwel partners genoemd. Zij zijn gespecialiseerd in onze technologie en alarminstallaties. De alarminstallateur helpt u om de meest geschikte Verisure-alarmoplossing te kiezen voor uw huis.

U kunt kennis maken met de brandpreventie-systemen en alarminstallatie van Verisure. Elk advies is gratis en zonder verdere verplichtingen.

 

Aanvraag vrijblijvende offerte op maat.