Home

Oops...
Slider with alias slider 1 not found.

CTS Security

360º beveiliging voor U!

CTS Security is al ruim 20 jaar een technisch beveiligingsbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch.  Wanneer u voor CTS Security kiest, dan kiest u voor een persoonlijke benadering, gemotiveerde en ervaren specialisten en betrokkenheid voor het maken van Uw beveiligingsoplossing op maat. CTS Security levert niet alleen A-kwaliteitsproducten, maar laat deze ook door gecertificeerde professionals installeren.

Wilt U situaties vanaf afstand bekijken, extra veiligheid realiseren, beter overzicht krijgen, Uw gezin en familie beschermen of een incident vastleggen? Goede kwaliteitscamera’s of alarmsysteem en een professionele plaatsing zijn hiervoor van levensbelang. De politie en/of veiligheidsinstanties hebben niets aan opnames waarop de situatie onduidelijk of onoverzichtelijk in beeld wordt gebracht.

Met onze ervaring in het beveiligen van woningen en kleine tot grote bedrijven met alarmsystemen en/of camerabewaking, bent U bij ons verzekerd van een professionele en betrouwbare partner die de veiligheid van zijn klanten belangrijk vindt en te allen tijde voorop zal zetten. Wij hebben een ruim assortiment, en dus voor elk budget een passende oplossing!

 

[us_separator size=”large”]

Onze klanten vertellen…

[us_separator size=”small”]

[testimonial_rotator id=”1990″]